Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Necat Sağbaş Anadolu Lisesi

Telefon : 0464 623 5634
Belgegeçer : 0464 623 56 34
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://pazaranl.meb.k12.tr
Adres : Necat Sağbaş Anadolu Lisesi Hamidiye Köyü Mücavir sok.Pazar/RİZE
VİZYON : Vizyonumuz; Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştirildiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime (TYT -AYT) hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede “model okul” olmaktır. Bunun için istiyoruz ki: —Okulumuzda öğrenme temel gereksinim olsun. —Okulumuzda her öğrenciye öğrenmek için her türlü fırsat verilsin. —Okulumuzda çalışanlar, işlerini yaparken kendilerine güvensin. Doğru olanları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişe duymasın —Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çaba göstersin.
MİSYON : Misyonumuz; Biz öğrenim çağına gelmiş bütün çocukların öğrenim hakkına sahip olduklarını düşünen ve öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve hayata çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, ruh ve beden sağlığı açısından kendisine güvenli, bilgi—teknik ve becerilerle donanmış olarak hazırlamak için varız. 10 yıllık köklü geçmişinden aldığı güçle, dün olduğu gibi bugün de ailesine, topluma ve ülkesine yararlı, araştırıcı, üretici, Atatürk ilkelerine bağlı nesiller yetiştiren bir eğitim öğretim kurumuyuz. Örgün eğitimin 2. basamağı olan bir öğretim kurumu olarak 14-18 yaş öğretim çağı öğrencilerine , ailelerine bir üst öğrenim kurumuna,,dolayısıyla; TOPLUMA HİZMET SUNUYORUZ.
BAŞARILAR :

Öğretmen :22
Öğrenci :214
Derslik :16
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2338
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08:30 Başlama 16:00 bitiş
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce-Almanca
Isınma : KÖMÜR
Servis :
Ulaşım : Öğrenciler özel servislerle ve resmi servislerle okulumuza taşınmaktadır.
Yerleşim Yeri : Necat Sağbaş Anadolu Lisesi Hamidiye Köyü Pazar RİZE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ardeşen ilçe merkezine 2 Km Pazar ilçe merkezine 5 Km Rize il merkezine ise 42 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK 4006, TÜBİTAK 4007
Yazdır :